Over ons

 

 

Wie wij zijn

 

Tineke

“Mijn naam is Tineke Friesen, ik ben getrouwd en moeder van twee meiden. We wonen in Nieuwegein en naast dansen houd ik ook van Piloxing, af en toe hardlopen en veel creatief bezig zijn. Verder ben ik gek op planten en stekjes: de huiskamer is inmiddels een urban jungle!

Ik heb de opleidingen SPW4 en HBO-Pedagogiek afgerond. Na jarenlang te hebben gewerkt met tieners in de jeugdhulpverlening en een jaar fulltime te hebben ‘gemoederd’ (en niet alleen over eigen kids), ben ik in 2013 in contact gekomen met Babymoves. De eigenaresse bood me de kans om les te geven aan de dreumesgroep en zij leidde me op tot het geven van deze danslessen. En tsjeee: dít vond ik LEUK! Het programma van Babymoves sprak me enorm aan, maar daagde me ook uit er een eigen draai aan te geven. In 2015 ontwikkelde ik de methodiek achter ‘Peuterstapjes’. Hierbij kwam mijn pedagogische scholing, danshobby en om eerlijk te zijn ook de ervaring met onze eigen kids goed van pas. Een AALO opleiding tot groepslesdocent volgde en op dansgebied bleef en blijf ik bij door het regelmatig volgen van scholing bij o.a. Ta-da, Dingjan Peuterdansonderwijs en Studio Swing. Bij laatstgenoemde dansschool deed ik de opleiding tot Taal- en Rekendansdocent: ik ben heel enthousiast over bewegend leren! Het prachtigste aan het geven van de danslessen vind ik, naast alle blije gezichtjes, de trotse blikken van de ouders die hun kind iets nieuws zien leren en zien stralen. Ik vind Peuterstapjes zelf gewoon zó leuk! En blijkbaar is dit erg besmettelijk!:-)”

Mariska

“Ik ben Mariska Bogaerds. Samen met mijn twee dochters woon ik in Nieuwegein. In mijn vrije tijd lees ik graag managementboeken & zoetsappige romans. Ook vind ik naast dansen en muziek maken, creatief bezig zijn leuk, en breng ik veel tijd door met mijn gezin en vriendinnen. Ik speel gitaar en piano, en ik geef muzieklessen in het basisonderwijs als inval leerkracht.

Ik schrijf prentenboeken waarbij er wordt bewogen tijdens het voorlezen. Mijn eerste boek “Saartje wil een taartje” kwam uit in april 2018 en werd een groot succes! Dankzij Tineke heb ik mijn liefde voor peuterdans ontdekt. Ik vind het leuk om cursussen en workshops te volgen op gebied van dans en peuters, en mezelf zo verder te ontwikkelen.

Sinds 2017 ben ik met veel plezier actief bij Peuterstapjes. Ik werk graag met peuters, ik geniet van hun oprechtheid en nieuwsgierigheid. Ik zie peuters echt opbloeien bij Peuterstapjes, het is zo goed voor ze op alle fronten van de ontwikkeling. En ik zie ouders genieten van hun kind, die alles zo snel oppikt. Leukste baan ooit!”

 

Ervaringen van ouders

 

“Wat had je de show goed in elkaar gezet! Mijn schoonmoeder raakte maar niet uitgepraat over hoe leuk jij dit doet en hoe ontzettend enthousiast jij bent!”

“Oma’s en opa’s waren onder de indruk van wat onze dochter in een paar maanden heeft geleerd.”

“Ik vind het nu al jammer dat mijn zoon ooit te oud gaat worden voor jouw lessen, want je doet ‘t zo leuk en je bent zo georganiseerd. Kunnen velen van leren!”

“Very nice photos… and you look so happy on all of them!!! It is great to see your enthusiasm and joy for what you do… your job is your hobby :)”

“De kinderen reageren zo goed op jou! En dan die lieve complimentjes, ik zie mijn dochter er van groeien.”

 

Contact

 

Wat leuk dat je meer wilt weten over Peuterstapjes! Mail via onderstaande knop naar info@peuterstapjes.nl en je ontvangt snel een reactie.

Peuterstapjes – KvK 63488000 – Tineke Friesen – info@peuterstapjes.nl