Praktische info

 

 

 

Lesrooster

 

Er zijn helaas tijdelijk geen Peuterstapjes lessen.
Ik hoop in het voorjaar van 2026 weer op te starten in een tegen die tijd prachtig verbouwd Merwestein!

 

 

Locatie

 

Onze lessen worden aangeboden in Sport- en Evenementencomplex Merwestein:

Merweplein 1

3432 GN Nieuwegein.

We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer (sneltram en bus) en er is een groot gemeentelijk parkeerterrein (eerste anderhalf uur parkeren kost E 0,50).

Na binnenkomst door de draaideur ga je rechtsaf de lange gang in: aan het einde rechts vind je de Multifunctionele ruimte met kleedkamers.

 

Prijzen

 

Proefles: gratis.

Inschrijven: gratis.

Maandkaart: € 30,-

 

Wanneer de proefles jullie bevalt, krijg je een inschrijfformulier waarop toestemming voor automatische incasso wordt gegeven. Starten kan altijd: bij een later instromen wordt de maandkaart verrekend en we rekenen geen inschrijfkosten. Mocht je eens een les missen, zijn jullie van harte welkom om de gemiste les op een andere lesdag in te halen. Er worden (gemiddeld) 4 lessen per maand aangeboden, behalve in de maanden december, juli en augustus. In die maanden wordt er uiteraard ook geen maandkaart geïncasseerd. Zie voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden.

We werken samen met Bureau U-Pas en de Nieuwegein Stadspas. Als je recht hebt op één van deze passen, kan met dit tegoed 70 tot 100% van de maandkaart betaald worden.

Peuterstapjes – KvK 63488000 – Tineke Friesen – info@peuterstapjes.nl